Decizia care schimbă totul în cazul Caracal! Un milionar celebru oferă recompensă 100.000 de euro pentru eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceșanu

 
+2 click pentru
galerie

Răsturnare de situație în cazul de la Caracal. În timp ce cazul este în continuare învăluit în mister și nu se cunosc prea multe detalii despre evoluția anchetei, un milionar celebru oferă recompensă pentru eliberarea celor două fete. 

Astfel, în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani, preşedintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă a anunţat că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informaţii ce vor duce la găsirea şi eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceşanu.

Citește și: Alex, fostul iubit al Luizei Melencu, a făcut primele dezvăluiri despre cazul Caracal! ”Era sunată noaptea!” 

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunţat că nu pot accepta varianta crimei, aşa cum a fost prezentată de autorităţi. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise”, a scris Viorel Cataramă, duminică, pe Facebook, potrivit Mediafax. 

Ba mai mult, el a mai afirmat că instituţiile statului anchetează varianta crimei, deşi opinia publică este tot mai convinsă că este vorba de cazuri de trafic de persoane.

Citește și: Cazul Caracal: Cine este polițistul care l-a convins pe Dincă să-și mărturisească faptele! Ce a făcut

„Instituţiile statului anchetează şi investighează cu precădere varianta crimei, fără a ţine cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în faţa unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunţ pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informaţii de natură să conducă la găsirea şi eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a conchis Cataramă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI