Antena Căutare

Românii care locuiesc la bloc sunt vizați direct. Septembrie 2019, este termenul limită pentru toată lumea

Toate asociațiile de proprietari sunt obligate să adopte, până în septembrie 2019, un regulament al blocului, potrivit noii legislații privind asociațiile de proprietari. Deși au întârziat aproape două luni, autorităție au publicat modelul documentului care stabilește normele și regulile.

Toate asociațiile de proprietari sunt obligate să adopte, până în septembrie 2019, un regulament al blocului, potrivit noii legislații privind asociațiile de proprietari. Deși au întârziat aproape două luni, autorităție au publicat modelul documentului care stabilește normele și regulile traiului la bloc și ale cărui prevederi trebuie respectate de către toți cei care intră în acea clădire.

Anul trecut, în luna septembrie, a intrat în vigoare actul normative ce stabileşte noul cadru legislative al asociaţiilor de proprietari privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietary şi administrarea condominiilor.

Potrivit acestui act normative, asociaţiile de proprietari sunt obligate să întocmească un regulament al blocului până în luna septembrie a acestui an. Conform legislaţiei, prevederile regulamentului de bloc trebuie respectate de absolut toate persoanele care intră în acel bloc, nu doar de proprietarii de apartamente sau chiriaşii care locuiesc în acel bloc.

Concret, pe lângă cele două categorii amintite mai sus, regulamentul de bloc trebuie respectat şi de persoanele care sunt găzduite pentru puţină vreme într-unul dintre apartamentele imobilului, dar şi de către cei ce se află în trecere prin bloc, indiferent de motiv.

Cutremure în România. Evenimente INFP la 42 de ani de la Cutremurul din 77... Ce faci în caz de cutremur în România, sfaturi de la specialiști | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x