Antena Căutare

Românii care s-au întors în sălile de fitness au găsit totul schimbat. Reguli greu de respectat: Folosirea dușului, interzisă!

Pentru alţii însă „a treia relaxare" a venit cu vestea pe care o aşteptau de trei luni încoace. Încă nu putem mânca la restaurante, dar putem face sport în sălile de fitness redeschise. Sportul în spaţii închise, însă, se face acum diferit de cum ştiam.

E ca o gură de oxigen nu doar pentru patronii unor astfel de locuri şi pentru antrenorii personali, dar şi pentru iubitorii de mişcare. Fiţi însă pregătiţi pentru schimbări mari, căci sportul în spaţii închise se face acum diferit de cum ştiam.

Programare pentru a merge la sala de sport

Sportivii amatori pot intra în sălile de fitness abia după ce și-au făcut o programare prealabilă. După ce trec testul termometrului, pot trece la aparate. Dar asta doar cu respectarea distanțării. Noile reguli au fost o provocare chiar și pentru instructorii personali.

Citește și:

Cum și-au schimbat viețile două femei supraponderale: ”Am slăbit aproape 30 de kilograme după ce am aflat că infecția cu COVID-19 poate fi mortală!”

Fără duș după antrenamentul la sala de sport

În timpul antrenamentelor, sportivii nu au voie să își împrumute proposopul. Iar la final ies din vestiar fără a a trece pe la dușuri. Regula nu a fost tocmai pe placul celor care au stat departe de sălile de sport.

În funcție de suprafața sălii, numărul persoanelor care pot participa la antrenamente este limitat. De exemplu într-o sală cu o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați, se pot antrena 120 de persoane.

Actorul Vladimir Jurăscu, care a jucat 45 de ani pe scena Naţionalului timişorean, a murit la vârsta de 93 de ani... Detalii scandaloase din dosarul Caracal, publicate de familia Alexandrei Măceșanu: „O mascaradă fără limite! Priviți aic...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x