Antena Căutare

Cum arată călătoria cu autocarul în plină pandemie de coronavirus. Reacții după prima excursie la Sibiu: ”Confortul e mult sporit!”

Pe durata stării de alertă, excursiile cu autocarul se fac doar cu respectarea măsurilor de protecţie. Ghizii turistici din Capitală au făcut un traseu test până în Sibiu, ca să vadă cu ochii lor ce trebuie făcut. 

O excursie pe durata stării de alertă începe cu respectarea măsurilor de protecţie. Nimeni nu s-a urcat în autocar până nu s-a dezinfectat şi până nu i s-a verificat temperatura. Apoi, călătorii au plecat din Capitală către oraşul din inima Transilvaniei.

Confortul oricum e mult sporit faţă de până acum pentru că profităm de această distanţare e mult mai ok.

Când se redeschide litoralul românesc? Ministrul Economiei anunță începutul sezonului turistic: „Sunt optimist”

La Sibiu, ghizii şi-au pornit excursia cu o vizită la muzeul în aer liber ASTRA.

”Una este să stai într-un oraş, unde te mişti strict pe piste de biciclete sau între betoane şi alta este când poţi să mergi într-un parc cu atâta verdeaţă.”, susține Alexandra Șerbănescu, ghid turistic.

”Este o zonă sigură, sunt luate toate măsurile, le aţi văzut şi dvs. pentru distanţarea fizică, socială, şi cele sanitare , iar în aer liber nu ar fi nimic rău.”, a declarat și Florin Popescu, ghid turistic.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

După ce au vizitat muzeul şi au făcut fotografii, ghizii s-au mutat în centrul istoric al Sibiului. Şi au descoperit povestea Podului Minciunilor.

”Am repornit turismul cu această cu această primă excursie la Sibiu. Avem un prim program în care vrem să demonstrăm că suntem gata de un nou sezon.”, a declarat Cosmin Vasile, organizator.

„Am dormit într-o gară din București și am căutat prin gunoaie”. Nora reginei Marii Britanii, dezvăluiri uimitoare! Ce i... Buzău: Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x