Antena Căutare

Regulile concursului Miss Univers se îmblânzesc. Cine poate participa de acum înainte

La 70 de ani d ela înființarea concursului de frumusețe, Miss Univers, se schimbă regulile. Mai nou, există mai multe categorii de femei care se pot înscrie în competiția pentru rîvnita coroană prețioasă.

miss universe
Concursul Miss Universe își schimbă regulile | Shutterstock

Miss Univers vine cu reguli noi pentru concurentele iar organizatorii au stabilit ca următoarea ediție, cea din 2023, să fie mai permisivă și accesibilă tuturor femeilor. potrivit Fanatik.

Miss Univers este acum deschis femeilor căsătorite și mamelor

Pentru prima dată în 70 de ani,de la prima ediție a concursului de frumusețe, vor fi acceptate femeile căsătorite, mămicile și gravidele, decizia fiind luată pe baza faptului că evenimentul nu este numai despre frumusețe, parade și rochii.

Până acum doar femeile singure, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, care nu au fost niciodată căsătorite și nu aveau copii puteau să aplice iar concurentele nu au voie să se căsătorească timp de un an de la defilarea pe podium.

Citește și:Super Neatza, 23 noiembrie 2021. Ramona Olaru a fost Miss Slobozia: ”Dacă aveam dinții drepți ieșeam și Miss București”

Organizatorii sunt de părere că Miss Univers vorbește despre puterea unei femei, despre sprijinirea laturii feminine din întreaga lume, dar și despre oportunitatea de a-și face viața mai bună.

Citește și:Super Neatza, 3 aprilie 2022. Bianca Tirsin, Miss Charm România 2021

Cu toții credem că femeile ar trebui să aibă putere asupra vieții lor și că deciziile personale ale unui om nu ar trebui să fie o barieră în calea succesului lor. Organizația Miss Universe va fi mai incluzivă și mai primitoare pentru mamele și femeile căsătorite.

Am luptat să înlăturăm stereotipurile și stigmatizarea pe care vechea societate ne-a impus-o cu multe decenii în urmă, a declarat directorul național al Miss Universe Bahrain, Josh Yugen, potrivit sursei menționată.

Miss Universe înlătură aproape toate restricțiile care ar putea împiedica o fată să-și realizeze visul. Este o veste incredibilă.

Fiecare fată are dreptul de a se prezenta la un concurs de frumusețe și de a-și transmite mesajul lumii.

Mamele au super-putere și nu le poți priva de oportunitatea de a participa din cauza normelor învechite, a transmis modelul ucrainean Victoria Apanasenko, pe pagina proprie de Instagram, potrivit sursei menționată.

Un nou marcaj rutier pe șoselele din București. Care este semificația și ce trebuie să faci când îl întâlnești... Jocul ”Balena albastră” e subiect viral pe Tiktok. Primele semne că tinerii au spus ”da” provocării periculoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x