Antena Căutare

„Doar bisericile sunt închise!” Reprezentanții Bisericii par să ignore pericolul pandemiei. La Botoșani, preoții vor să plimbe pe stradă racla cu moaştele Sf. Parascheva!

Reprezentanții Bisericii par să ignore măsurile impuse de autorități pe timpul stării de urgență.

La Botoșani, unde duminică va ajunge racla cu moaștele Sfintei Parascheva, reprezentanții bisericii vor să organizele o procesiune inedită pe străzile din oraș, anunță Antena 3.

Și mesajul IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, vine în spiritul relaxării restricțiilor impuse de autorități prin instituirea stării de urgență pe teritoriul României.

Citește și: Gigi Becali: Vom merge de Paște la biserică. Va face Domnul o minune!

”Iată, numai bisericile sunt închise, celelalte instituții primesc câte unul la distanță, dar nu resping pe nimeni. Nădăjduim să găsim înțelegere. Să ne rugăm cu toții și rugăciunea noastră va ajunge la Dumnezeu și Dumnezeu va îndupleca pe cei care ne-au silit să nu vă primim pe dvs, credincioșii, să ne dea voie să deschidem biserica, să păstrăm toate rânduielile medicale, să nu aducă cineva din afară, într-un mod mișelesc vreo boală", a transmis IPS Teodosie, care cere ca bisericile să poată fi deschise pentru credincioşi în noaptea de Paşti, cu respectarea normelor de siguranţă medicală.

„Aveam peste 20 de găuri în ușă!” Cum distrug românii camerele de hotel în care își „petrec” perioada de carantină... Armata a preluat controlul la Suceava. Ce s-a întâmplat, la primele ore, în curtea spitalului focar de coronavirus?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x