Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Rețea de carne vie în Caracal, din care ar face parte și Gheorghe Dincă. Dezvăluirile care pun pe jar familiile Alexandrei și Luizei

"Eu nu cred că fetele astea sunt moarte", așa își începe povestea un tatăl care susține că în 1999 fiica sa, Geanina, a fost răpită și dată pe mâna unei rețele de traficanți de carne vie, care ar acționa și în prezent în Caracal. S-a luptat în van cu autorităţile la acea vreme, iar după 15 ani de căutări, dosarul de dispariţie al fiicei sale a fost clasat.

"Eu nu cred că fetele astea sunt moarte", așa își începe povestea un tatăl care susține că în 1999 fiica sa, Geanina, a fost răpită și dată pe mâna unei rețele de traficanți de carne vie, care ar acționa și în prezent în Caracal. S-a luptat în van cu autorităţile la acea vreme, iar după 15 ani de căutări, dosarul de dispariţie al fiicei sale a fost clasat.

Ies la iveală informaţii terifiante despre o posibilă reţea de traficanţi de carne vie din zona Caracalului, notează Antena 3. Un bărbat a povestit sursei citate cum şi-a pierdut fiica, pe Geanina, în urmă cu 20 ani.

„În 1999 fata mea a fost vândută din curtea prietenului ei. L-am dus la Poliție și cu martori care au văzut toată scena. Fiica mea a fost legată de mâini și urcată în mașină. Cazul a fost prescris. Ultima dată a fost reperată în Milano. Nu trebuia să fiu informat și eu? O altă fată răpită care a reușit să scape a declarat că a asistat când a fost omorâtă fata mea, că nu a vrut să se prostitueze. Din Italia au fost duse în Grecia și acolo a fost omorâtă fiica mea.

Eu nu cred că fetele astea sunt moarte (Mihaela Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - cele două fete dispărute în Caracal). E punctul meu de vedere”, a spus bărbatul.

Recomandari