Antena Căutare

Retea specializata in trafic de migranti, destructurata de politistii de frontiera din Timis

O retea foarte priceputa la traficul de migranti a fost destructurata la Timisoara. Un roman si doi pakistanezi au ajuns dupa gratii dupa ce ar fi ajutat mai multe persoane sa treaca ilegal granita. Cereau fiecarui imigrant intre 500 si 1000 de euro.

Membrii gruparii racolau tineri din Pakistan. Ii aduceau in Romania sub pretextul ca aici merg la facultate. Odata ajunsi in tara, tinerii nu ajungeau insa la cursuri, ci solicitau azil pentru a putea sta legal in tara.

Intre timp insa, membrii gruparii ii luau si ii duceau pana la frontiera romano-ungara, unde ii ajutau sa treaca granita, cu destinatia finala Italia sau Austria. Totul ii costa pe cei care voiau sa migreze intre 500 si 1000 de euro.

Politistii au reusit sa-i prinda pe indivizi abia dupa ce unul dintre agenti a intrat in grup, sub acoperire.

Trei dintre pakistanezi sunt cercetati pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei, iar alti doi, impreuna cu romanul, au primit mandat de retinere pentru 24 de ore.

Cristian Cioaca va fi trimis in judecata pentru uciderea Elodiei... Coplata in sistemul sanitar intra in vigoare in martie: Suma maxima, 10 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x