Antena Căutare

Revelion 2022: Felicitări cu mesaje ”La mulți ani 2022” sau ”Un an nou fericit” de trimis prin SMS, WhatsApp, Facebook de Anul Nou

Revelionul este ocazia perfectă pentru a petrece timp cu persoanele dragi și de a le trimite felicitări/mesaje celor pe care nu-i poți avea aproape fizic. De aceea, ți-am pregătit o serie de imagini cu urarea ”La mulți ani 2022”/ ”Un an nou fericit”, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram de Anul Nou.

felicitare alba cu urare de la multi ani 2022 cu stelute aurii, globuri si confetti Galerie
Pentru a marca cum se cuvine această sărbătoare, am pregătit pentru tine peste 20 de felicitări imagini cu mesaje SMS de Revelion 2022 pe care le poți posta pe Facebook, trimite pe Messenger, Instagram, Whatsapp sau Telegram | Shutterstock.com

În noaptea 31 decembrie 2021 - 1 ianuarie 2022, se face trecerea dintre ani. 2021, un an încercat pentru mulți, îi face loc lui 2022.

Citește și: Revelion 2022: program magazine și mall-uri. Supermarketurile și centrele comerciale deschise pe 1 și 2 ianuarie, de Anul Nou

Pentru a marca cum se cuvine această sărbătoare, am pregătit pentru tine peste 20 de felicitări imagini cu mesaje SMS ”La mulți ani 2022”/ ”Un an nou fericit” pe care le poți posta pe Facebook, trimite pe Messenger, Instagram, Whatsapp sau Telegram de Revelion 2022.

Alege-le pe cele potrivite pentru oamenii speciali din viața ta și adu-le zâmbetul pe buze. Găsești în galeria foto atașată acestui articol o mulțime de felicitări imagini cu mesaje simpatice, unele și amuzante, pentru Anul Nou 2022.

Anul Nou 2022: Felicitări cu mesaje speciale pentru Revelion în imagini

Revelionul este una dintre cele mai iubite sărbători. Este prilejul ideal pentru reuniri de familie sau cu prietenii. Din păcate, perioada actuală nu mai permite celebrarea Anului Nou 2022 ca în trecut, așa că trebuie să ne adaptăm.

Tocmai pentru a rămâne în contact cu persoanele dragi, am creat pentru tine mai multe felicitări cu mesaje de ”La mulți ani 2022” și ”Un An Nou Fericit”. Alege una ori chiar mai multe și reamintește-le persoanelor iubite că sunt prezente mereu în inima ta.

Citește și: Revelion 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie, de Anul Nou

Astfel, dacă nu vrei să trimiți sărbătoriților un mesaj banal, poți alege o felicitare pe care să o postezi pe contul tău de Facebook sau să le-o trimiți prin SMS, pe WhatsApp, Instagram, pe Messenger sau alte platforme de social media pe care le folosești.

În galeria acestui articol vei găsi mai multe mesaje foto care conțin mesaje SMS cu urări de Revelion 2022, tocmai bune de expediat încă de pe 31 decembrie.

Revelion: Mesaje cu ”La mulți ani 2022” pentru Anul Nou

Dacă nu dorești să trimiți o felicitare imagine prin SMS, WhatsApp, Facebook de Anul Nou 2022, am selectat pentru tine mai multe mesaje text potrivite pentru Revelion. Alege-ți preferatul și trimite-l celor iubiți:

  • La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!!!
  • Spune anului ce vine să îţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate. La Mulţi ani 2022!
  • E cumpănă dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2022!
  • La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc. Un an nou fericit!
  • Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!
  • Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări. La muți ani 2022!

Citește și: Horoscop. Cinci zodii care vor avea noroc cu carul în 2022. De Revelion se varsă energia bună peste ele

  • Fie că iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani în 2022!
  • Sper ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2022!
  • Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani de Anul Nou!
  • Fie că bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma.
  • Când Dumnezeu te are drag

Şi te ia în paza milei sfinte

Că arme de-a lupta înainte

Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag

Îți dă pricepere şi minte. La Mulți Ani 2022!

  • Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2022!

Citește și: De ce e bine să mănânci struguri de Anul Nou. 12 boabe pentru noaptea dintre ani

Revelion 2022: De ce sărbătorim Anul Nou - cum a luat naștere tradiția

Nu se știe concret când au început petrecerile de Anul Nou. Există date arată că party-urile erau ținute păgâni în Babilon încă din mileniul al III-lea î.e.n.

Anul nou era sărbătorit la mijlocul lunii martie și era un eveniment foarte important. Se pare că oamenii credeau că, „la acea dată, zeul Marduk decidea destinul țării pentru anul următor“, potrivit The World Book Encyclopedia.

Citește și: Superstiții și tradiții de Revelion. De ce se spune că e bine să porți lenjerie intimă roșie în noaptea dintre ani

Ba mai mult, la babilonieni, sărbătoarea Anului Nou ținea 11 zile și includea jertfe, procesiuni și rituri ale fertilității.

Un timp, și la romani anul începea în luna martie. Totuși, în 46 e.n., împăratul Iulius Caesar a stabilit prin lege ca ziua de 1 ianuarie să fie data la care să înceapă anul.

Această zi era deja închinată lui Ianus, zeul începuturilor, iar acum avea să marcheze și prima zi a anului la romani, conform Wikipedia.

Citește și: Restricții și reguli de Revelion 2022 pentru vaccinați și nevaccinați. Care e programul slujbelor la Biserică

  • Te-ar putea interesa și:

Citește și: Cinci zodii care vor avea noroc cu carul în 2022. De Revelion se varsă energia bună peste ele

Citește și: Horoscop ianuarie 2022 Peşti. Relaţii destrămate care deschid noi orizonturi

Citește și: Top 3 zodii care îşi întâlnesc marea iubire în ianuarie 2022. Se aud clopotele de nuntă!

Citește și: Horoscop 2022 pentru toate zodiile. Previziuni astrale pentru tot anul

Avertismentul medicului Virgil Musta pentru valul 5 al pandemiei: "Va veni cu siguranță". Ce metode de prevenț... Oportunitățile orașului Craiova. Cele mai căutate locuri de muncă din oraș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x