Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ar putea fi mai mult de două crime în Caracal! Rezultatele testelor ADN va arăta câte fete a ucis Gheorghe Dincă

O țară întreagă le plânge pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, însă numărul crimelor din Caracal ar putea fi mult mai mare. Rezultatele testelor ADN vor fi gata vineri. Testele ar urma să scoată la suprafață mai multe victime ale criminalului Gheorghe Dincă.

O țară întreagă le plânge pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, însă numărul crimelor din Caracal ar putea fi mult mai mare. Rezultatele testelor ADN vor fi gata vineri. Testele ar urma să scoată la suprafață mai multe victime ale criminalului Gheorghe Dincă.

Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie". Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla, notează Antena 3. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Alexandra a fost omorâtă imediat după prânz, după ce Dincă și-a dat seama că sunase la 112. A lovit-o cu sălbăticie până la moarte, după care ar fi ars-o într-un butoi din curtea casei. Suspectul a mărturisit că în același mod a ucis-o și pe Luiza, tânăra dată dispărută în urmă cu trei luni.

Recomandari