Antena Căutare

Risc de incendiu în cinci insule din Grecia. Ministerul Afacerilor Externe atenționează turiştii care pleacă în vacanţă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează pe cei care se află sau doresc să călătorească în Grecia că există un risc ridicat de incendiu de vegetaţie (grad patru din cinic) luni, pentru cinci insule. 

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează pe cei care se află sau doresc să călătorească în Grecia că există un risc ridicat de incendiu de vegetaţie (grad patru din cinic) luni, pentru cinci insule.

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecţie Civilă a anunţat că există un risc ridicat de incendiu de vegetaţie pentru data de 5 august 2019, pe fondul temperaturilor ridicate, pentru următoarele zone: insula Samos; insula Kos; insula Rhodos; insula Saria; insula Carpathos; estul insulei Creta”, potrivit Mediafax.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Atena: +302106728879, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro,http://salonic.mae.ro, www.mae.ro, www.meteoalarm.eu şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Sursă: Mediafax

Accident grav pe autostrada A2. Traficul este blocat pe sensul către litoral... Tudorel Toader, internat de urgență la spital! Fostul ministru s-a simțit foarte rău!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x