Antena Căutare

El este românul căutat de FBI! Se oferă recompensă de un milion de dolari pentru prinderea lui!

Un român e căutat de Biroul Federal de Investigații (FBI), după ce a fost acuzat de fraudă, spălare de bani și falsificare de documente. Pentru prinderea lui se oferă o recompensă de un milion de dolari.

Un român e căutat de Biroul Federal de Investigații (FBI), după ce a fost acuzat de fraudă, spălare de bani și falsificare de documente. Pentru prinderea lui se oferă o recompensă de un milion de dolari, scrie Antena 3.

"FBI oferă o recompensă de până la 10.000 de dolari pentru informații care să ducă la arestarea lui Stefan Alexandru Barabas, pentru presupusa implicare în violarea de domiciliu și tentativă de extorcare cu suma de 8,5 milioane de dolari a unei femei din South Kent, Connecticut", au anunţat autorităţile americane.

Românul a pătruns în casa unei femei a cărei avere e estimată la 700 de milioane de dolari. Aceasta a povestit că trei bărbați cu cagule pe cap au intray peste ea în casă și au amenințat-o cu un cuțit. De asemenea, au legat-o și târât-o până în baie, la fel procedând și cu partenerul ei. Mai mult, i-au infectat un virus puternic, despre ale cărui efecte i-au spus că se vor simți în 24 de ore.

Cum se circulă pe Autostrada Soarelui! Traficul spre Litoral este monitorizat intens... Ce trebuie să știi dacă mergi pe litoral! Anunțul făcut de autorități: ”Vor fi făcute teste antidrog!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x