Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

A intrat într-o casă și a ucis cu sălbăticie doi copilași! Un român este în fruntea listei celor mai căutați oameni, în Ecuador

Un român din Ecuador este dat în urmărire generală după ce ar fi ucis cu brutalitate doi copii! Crima a avut loc săptămâna trecută, în timp ce părinţii erau plecaţi de acasă. Imediat după incidentul sângeros, românul a dispărut şi acum este căutat de autorităţi.

Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, când părinţii copiilor se aflau într-un oraş învecinat. Românul este suspectat că ar fi pătruns atunci în casa lor şi ar fi ucis copiii. Victimele sunt o fată de 10 ani şi un băiat de 14. Mezinul familiei, un băieţel de 5 ani, a scăpat cu viaţă doar pentru că dormea într-o altă încăpere.

Românul care fusese angajat ca zidar de familia copiilor era singura persoană care ştia că cei doi părinţi sunt plecaţi.

În vârstă de 33 de ani, presupusul criminal avea antecedente penale şi fusese eliberat de curând din închisoare, scrie presa locală. Deocamdată nu se ştie însă motivul din spatele dublului asasinat.

„Se pare că băiatul a fost bătut, are o rană aici, la cap. Iar fata are o rană la gât, în urma căreia a murit. Presupunem că a fost o răzbunare, pentru că nu găsim altă explicaţie. Această persoană a venit ştiind că cei mici erau singuri”, a declarat procurorul Susana Llumiquinga.

Românul a fost dat acum în urmărire generală. Dacă va fi prins şi găsit vinovat riscă până la 40 de ani de închisoare.

Între timp, cei doi copii au fost înmormântaţi în oraşul lor natal, iar la ceremonia funerară au participat zeci de localnici.

Recomandari