Antena Căutare

Imaginile fac înconjurul lumii! Român, erou la Paris, după ce a salvat un francez rănit într-un grav accident rutier

Un român din Zalău, ce lucrează ca şofer în Franţa, a acordat primul ajutor unui bărbat de 40 de ani, după ce mașina în care se afla acesta a fost implicată într-un grav accident rutier. Totul s-a petrecut pe o autostradă de lângă Paris.

Un român din Zalău, ce lucrează ca şofer în Franţa, a acordat primul ajutor unui bărbat de 40 de ani, după ce mașina în care se afla acesta a fost implicată într-un grav accident rutier. Totul s-a petrecut pe o autostradă de lângă Paris.

Adrian Mica este un tânăr de 25 de ani din municipiul Zalău, care de câţiva ani lucrează ca şofer în Franţa. Potrivit publicației locale sportulsalajean.ro, românul conducea o autoutilitară pe Autostrada A4, când a fost martorul unui grav accident rutier, în care au fost implicate un autoturism Renault şi un camion ce transporta butelii de gaz.

Șoferul francez ar fi aţipit la volan şi a intrat în spatele autospecialei. Impactul a fost unul violent, astfel că buteliile puteau exploda oricând.

Românul s-a îndreptat de urgenţă spre autoturismul avariat, în care se afla o singură o persoană, şoferul în vârstă de 40 de ani. Adrian Mica i-a acordat acestuia primul ajutor, după care a decuplat bateria pentru evitarea producerii unui incendiu, mai scrie sursa citată.

Din fericire, şoferul de pe Renault a scăpat ca prin minune cu răni superficiale la mâini, în timp ce şoferul de pe autospecială a avut un şoc puternic.

“Când am observat grozăvia, m-am dus repede la maşina ce zburare pur și simplu peste parapetul care delimita autostrada. M-am asigurat că nu are dureri la spate, căci răni vizibile nu avea deloc, nici măcar un strop de sânge, doar o arsură pe mână de la airbag. Apoi, am luat borna de pe baterie să nu existe pericol de explozie. I-am zis că e ziua lui norocoasă că la ce accident a fost e aproape imposibil să rămâi teafăr!? Chiar i-am zis ca de acum încolo să îşi sărbătorească ziua de naștere pe data de 18 Octombrie, deoarece s-a născut a doua oară! Până la urmă, am făcut un lucru banal, un lucru firesc. Sunt un om simplu, care am fost martor la un accident și am vrut să ajut. Asta ţine de umanitate”, a declarat Adrian Mica pentru Ştiri din Sălaj.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 21 octombrie 2018... Inima i s-a oprit la doar 44 de ani. Cosana era medic cardiolog și a făcut infarct în spitalul în care era de gardă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x