Antena Căutare

Româncă bătută de către nepoții unui de temut lider italian. Femeia a ajuns de urgență la spital

O chelneriță româncă din Italia a avut nevoie de spitalizare, după ce a fost bătută de către doi mafioți italieni, într-un restaurant din San Cipriano d` Aversa.

O chelneriță româncă din Italia a avut nevoie de spitalizare, după ce a fost bătută de către doi mafioți italieni, într-un restaurant din San Cipriano d` Aversa.

Scandalul a pornit în momentul în care românca le-a cerut celor doi să își achite consumația. Agresorii sunt gemenii Alessio şi Vicenzo de Falco, doi tineri de 18 ani, nepoții unui lider de clan mafiot.

Cei doi au consumat mai multe băuturi alcoolice în localul în care locuia românca, însă au refuzat să plătească. Femeia a insistat, iar aceștia s-au enervat și au luat-o la bătăie, au târât-o de păr și au lovit-o cu picioarele în stomac și în cap.

A fost scoasă din mâinile celor doi, dar nu înainte de a fi amenințată cu moartea. A fost dusă de urgență la spital cu leziuni toracice și la nivelul feței.

Gemenii sunt acuzați de tentativă de extorcare și vătămare corporală, fiind plasați în arest la domiciliu pe perioada cercetărilor.

Cu toate acestea, avocata celor doi susține faptul că aceștia sunt nevinovați și au fost provocați și umiliți de către româncă, care i-a insultat şi i-a provocat în permanenţă pe Alessio şi Vicenzo şi că le-a aruncat o cârpă în faţă, până când clienţii ei şi-au pierdut cumpătul şi au încercat să o calmeze.

Accident în lanț pe Autostrada A1 București - Pitești. Traficul este blocat... Timp de 10 ani, șeful Departamentului de Oftalmologie al unui spital din Cluj și-a lăsat soţia nespecializată să opereze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x