Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Româncă de 44 de ani, ucisă cu patru focuri de armă, în parcarea unui supermarket din Italia. Femeia n-a avut nicio șansă de supraviețuire

O româncă în vârstă de 44 de ani, care trăia în Italia, a fost ucisă cu sânge rece de un italian de 42 de ani. Bărbatul a tras patru focuri de armă, iar femeia a murit pe loc, neavând nicio șansă de supraviețuire. 

Româncă de 44 de ani, ucisă cu patru focuri de armă, în parcarea unui supermarket din Italia. Femeia n-a avut nicio șansă de supraviețuire

Potrivit gazetaromânească.ro, tragedia a avut loc vineri după-amiază, în Cuneo, Piemont. Bărbatul care a ucis-o pe femeie susține că este militar care trăiește într-o unitate din Pinerolo. El nu și-a justificat, însă, faptele.

Conform primelor informații, victima este un cetățean român de 44 de ani, cu domiciliul în Saluzzo, Cuneo. Femeia lucra într-un club local de noapte.

Un tânăr și-a omorât tatăl și a transmis totul live, pe Zoom! Douăzeci de persoane au privit

Trupul său a fost găsit la bordul unei mașini, în parcarea din fața supermarketului, de-a lungul drumului statal către Mondovì și se afla pe scaunul pasagerului.

Bărbatul ar fi împușcat-o cu patru focuri de armă, cu un pistol cumpărat în Florența. Două gloanțe ar fi lovit pieptul, fiindu-i fatale. Cei doi tocmai sosiseră cu mașina împreună în parcarea din supermarket. Înainte de împușcături ar fi fost văzuți de o persoană că se certau.

Răsturnare de situație la Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu a luat decizia! Ce se va întâmpla, de acum înainte, la proces

Cel care a dat alarma a fost un client al supermarketului care a zărit cadavrut femeii în mașină. Bărbatul s-a predat poliției imediat după comiterea faptei, iar autoritățile au decis să-l interneze în spital, întrucât era rănit.

Polițiștii anchetează în acest moment cazul pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia, dar și ce relație erau între cei doi.

Recomandari