Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Româncă gravidă înjunghiată mortal, cu o foarfecă, la Londra. Verișoara tinerei: "Îi spunea, te omor și îți mănânc carnea!"

Crimă revoltătoare comisă de un român din Marea Britanie. Bărbatul de 44 de ani este acuzat că şi-a înjunghiat mortal iubita gravidă şi a ucis copilul nenăscut. O rudă a victimei a declarat că suspectul şi-ar fi terorizat iubita în repetate rânduri. Tânăra de 28 de ani, originară tot din România, a fost ucisă cu o foarfecă.

Crimă revoltătoare comisă de un român din Marea Britanie. Bărbatul de 44 de ani este acuzat că şi-a înjunghiat mortal iubita gravidă şi a ucis copilul nenăscut. O rudă a victimei a declarat că suspectul şi-ar fi terorizat iubita în repetate rânduri.

Tânăra de 28 de ani, originară tot din România, a fost ucisă cu o foarfecă. Potrivit presei britanice, din primele informații legate de ancheta în curs, criminalul obișnuia să consume cocaină și ar fi spus că a comis crima pentru că nu voia copilul.

Româncă gravidă înjunghiată mortal, cu o foarfecă, la Londra. Verișoara tinerei: "Îi spunea, te omor și îți mănânc carnea!"

Potrivit Antena 3, o verișoară a victimei a declarat în fața instanței că a asistat la o ceartă a cuplului, iar inculpatul i-a spus iubitei sale „Te omor, Andra, și îți mănânc carnea”. Martora a povestit și că l-a văzut pe Câmpeanu lovind-o pe verișoara sa.

Recomandari