Antena Căutare

Româncă întoarsă din străinătate, nemulțumită de condițiile de carantină din Mamaia: „Am venit sănătoși și cu siguranță plecăm bolnavi!”

O româncă întoarsă din străinătate se declară total nemulțumită de condițiile de carantină de la hotelul din Mamaia unde a fost cazată.

Româncă întoarsă din străinătate, nemulțumită de condițiile de carantină din Mamaia: „Am venit sănătoși și cu siguranță plecăm bolnavi!”
Nemulțumiți de mâncarea din carantină | Facebook

Femeia se plânge de faptul că mâncarea este proastă și că nu răspunde nimeni la recepția hotelului.

„Buna seara ! Suntem in carantina la hotel Flora, pentru ca am venit din UK! Conditile sunt groaznice ! Am ajuns 08:30 , am fost cazati la ora 10:00 ! Am stat intr-o sala de asteptare in care se fuma si stateam toti la gramada , specific ca sunt cu familia si copilul meu in varsta de 3 ani!

Copilul plangea de foame , am rugat sa imi aduca ceva de mancare a spus sa intram in camere si vom primi .. am primit la ora 14:00 , un pilaf nefiert si o carne fiarta, voi atasa poze ! Am sunat la receptie intre timp , sa cer mancare pentru copil .. a spus sa astept 30 de minute, am asteptam pana la 14 .. si a venit “minunea” a mancat copilul paine goala si l-am culcat ! La ora 17 a venit nasa si mi-a adus pachet in care avem voie doar mezeluri , si iaurturi , tot ce este ambalat si cumparat din magazin , nu avem voie mancare gatita !

A spus sa sunam dsp , daca nu ne convin conditile , nu suntem bagati in seama , sunam la receptie nu ne raspunde nimeni , daca iesim pe hol ne amendeaza ! In conditile astea cu siguranta copilul se imbolnaveste si bineinteles si noi ! Nu stiu cum o sa rezistam 14 zile in conditile astea ! Am venit sanatosi si cu siguranta plecam bolnavi!”, a scris tânăra mămică pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Încă cinci decese provocate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 156... Sute de oameni, blocați ore în șir pe Otopeni:”Suntem închiși, nimeni nu știe ce proceduri trebuie să fie îndeplinite!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x