Antena Căutare

O româncă stabilită în Italia, apel disperat după ce fiica ei a dispărut de acasă: ”Ajutați-mă să o găsesc pe Letizia. Nu mai știu nimic de ea de duminică!”

O româncă stabilită în Italia a lansat un apel disperat pe Facebook iar apoi la o emisiune televizată în speranţa că-şi va găsi fiica dispărută, despre care spune că a fost răpită.

O româncă stabilită în Italia, apel disperat după ce fiica ei a dispărut de acasă: ”Ajutați-mă să o găsesc pe Letizia. Nu mai știu nimic de ea de duminică!” Galerie
O româncă stabilită în Italia, apel disperat după ce fiica ei a dispărut de acasă

Adolscenta de 17 ani a dispărut duminică după ce ar fi vorbit cu un tânăr de 27 de ani stabilit în Germania. Bărbatul de origine română a confirmat ulterior că fata este împreună cu el, dar că a plecat de acasă de bunăvoie. Un nou apel venit chiar din partea fetei arată acum că tânăra s-ar afla de fapt în România.

Letizia Diana David a dispărut duminică. Atunci, adolescenta de 17 ani i-a spus mamei sale că se duce la o biserică, însă nu s-a mai întors acasă. Ulerior mama fetei a aflat că aceasta ar fi plecat cu un român cu 10 ani mai mare decât ea, stabilit în Germania. Disperată, mama s-a dus la poliţie. Iar apoi a lansat un apel pe Facebook în care i-a rugat pe oameni să o ajute să îşi găsească fiica. Însă cel care a sunat-o a fost chiar individul cu care tânăra ar fi plecat.

”Mi-a spus: "Letizia este cu mine!" A început să mă ameninţe, am primit ameninţări cu moartea, mă vizau pe mine dar şi pe fiica mea mai mică. Te distrug şi pe tine şi pe fiica ta şi a mai folosit şi alte cuvinte mult mai grele pe care nu vreau să le reproduc. I-am cerut-o pe Letizia la telefon, dar nu mi-a dat-o.”, a povestit Ioana Botezatu, mama Letiziei.

Apelurile nu s-au oprit însă aici. Letizia şi-a sunat sora mai mică căreia i-a mărturisit că e fericită şi că o roagă pe mama ei să retragă plângerea depusă la poliţie. De asemenea, i-a cerut acesteia să renunţe la apelurile disperată făcute la televizor şi pe Facebook.

Mama se teme că fata ei a fost răpită de membrii unei reţele de trafic de persoane. Carabinierii au localizat apelurile făcute de Letizia şi susţin că fata s-ar afla în România.

Alertă de epidemie! 11 copii au ajuns de urgența la spital după ce au acuzat stări de rau accentuate... Pacienții Institutului Clinic Fundeni pot răsufla ușurați. Astăzi, RADET a reluat furnizarea agentului termic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x