Antena Căutare

O româncă a pus serviciile secrete americane pe JAR! Cum arată SEXY hackerița

Românca-hacker care a piratat sistemul de control al camerelor de supraveghere din Washington, înaintea învestiturii lui Donald Trump, a pledat vinovat în faţa judecătorilor americani.

Românca-hacker care a piratat sistemul de control al camerelor de supraveghere din Washington, înaintea învestiturii lui Donald Trump, a pledat vinovat în faţa judecătorilor americani.

Eveline Cişmaru riscă 25 de ani de închisoare după ce, împreună cu un alt hacker, tot din România, a dezactivat 123 de camere din oraş şi a încercat să ceară o răscumpărare de 60 de mii de dolari.

Arestată anul trecut, pe aeroportul Henri Coandă şi extrădată în Statele Unite în iulie, tânăra de 28 de ani a făcut furori pe internet cu fotografiile sexy în care apare.

Brunetă, cu o siluetă care ar recomanda-o mai degrabă pentru o meserie în lumea modei decât a hackerilor, Eveline Cişmaru a pus pe jar serviciile secrete americane chiar în pragul jurământului prezidenţial al lui Donald Trump. Pe 12 ianuarie 2017, un virus trimis de atrăgătoarea româncă şi de partenerul ei, Mihai Alexandru Işvanca, a blocat 123 din 187 de camerele de supraveghere din capitala Washington D.C.

Arestată pe 15 decembrie, pe aeroportul Henri Coandă, românca a încălcat regulile arestului la domiciliu şi fugit în Marea Britanie unde a fost reţinută, din nou, în martie. În Statele Unite este din iulie unde îi ajută pe procurorii americani să construiască un dosar împotriva partenerului ei, aflat încă în România. Eveline Cişmaru şi Mihai Alexandru Işvanca au cerut 60 de mii de dolari pentru deblocarea celor 126 de camere de supraveghere, dar nu au primit niciun cent.

Românca riscă 25 de ani de închisoare. Partenerul ei încă aşteaptă extrădarea, în România.

Cutremur de 6,4 grade pe scara Richter, în această dimineață! Ce anunță specialiștii... Celula de CRIZĂ a fost activată! Un cetăţean ROMÂN se află printre marinarii răpiţi în largul Nigeriei, de PIRAȚI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x