Antena Căutare

Situație atipică! Ultimii doi pacienţi confirmaţi pozitiv cu COVID-19 în România nu vin din vreo zonă afectată

Coronavirusul transformă filmele SF în realitate şi obligă statul român să ia măsuri fără precedent! Iar vârful va fi în perioada Paştelui, afirmă Raed Arafat. De la o zi la alta, cazurile de infectare pe teritoriul României cresc alarmant şi generază anchete epidemiologice uriaşe.

Situație atipică! Ultimii doi pacienţi confirmaţi pozitiv cu COVID-19 în România nu  vin din vreo zonă afectată Galerie
Coronavirus

Am ajuns deja la 17 pacienţi confirmaţi pozitiv cu COVID-19! Ultimul este un ofițer în rezervă al Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani era internat la Spitalului de Urgenţă al MAI, Dimitrie Gerota, din Capitală pentru alte simptome şi a declarat că nu vine din vreo zonă afectată de virusul ucigaş.

Tot spitalul a fost pus sub sigiliu, nimeni nu intră şi nu iese din unitatea medicală, iar toate persoanele vor fi testate.

Bărbatul a fost transferat la Institutul Matei Balş din Capitală, acolo unde a ajuns şi o femeie de 73 de ani din Buzău, confirmată şi ea aseară cu coronavirus.

Coronavirusul este o combinație între două virusuri letale, HIV și SARS... Cum se transmite coronavirusul în metrou, autobuz sau tramvai! Lovește la 4,5 metri, trăiește 30 de minute și rezistă pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x