Antena Căutare

Romania, PRIMA din 32 de tari! Elevii romani au obtinut trei medalii de aur la Olimpiada Internationala de Geografie

Romania este prima tara din lume la Olimpiada de Geografie, desfasurata anul acesta in Japonia. Acest lucru se datoreaza unor elevi pentru care invatatura si munca pentru a face performanta au devenit pasiuni. Cu ei ne mandrim!

Potrivit Ministerului Educatiei Nationale, tara noastra a obtinut trei medalii de aur si una de bronz si s-a clasat pe pe primul loc la nivel international.

Medaliile de aur au fost obtinute de Andra-Cosmina Albulescu (Colegiul National "Costache Negri" din Galati), Cosmina-Andreea Manea (Colegiul National "I. C. Bratianu" din Pitesti) si Theodor-Adrian Ivan (Colegiul National din Iasi), toti trei aflati la prima participare intr-o astfel de competitie.

Medalia de argint i-a revenit lui Traian Tomenco, absolvent al Liceului Teoretic "Constantin Brancoveanu" din Bucuresti, medaliat cu bronz la editia precedenta.

La editia din 2012, Romania a ocupat locul al doilea pe natiuni, cu doua medalii de aur, una de argint si una de bronz.

Olimpiada Internationala de Geografie 2013 s-a desfasurat in perioada 30 iulie - 5 august, la Kyoto, in Japonia, reunind participanti din 32 de tari.

Mama lui Serban Huidu s-a stins din viata la 58 de ani... Juramantul lui Hipocrate, inainte de toate! Un medic din Mangalia alungeste picioarele chirurgical, GRATIS!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x