Antena Căutare

„Ajutați-ne să venim acasă. Ne-ați lăsat aici ca pe niște câini!” - Românii blocați pe un aeroport din Spania, apel disperat

„Nu mai avem nici serviciu, nici bani, nu avem unde să stăm pe străzi. Toate țările își aduc oamenii acasă, noi stăm aici. Ce faceți cu noi?", au transmis românii prin intermediul unei filmări care a ajuns pe internet.

Mai mulți români, care au rămas blocați în Spania, fac un apel disperat către autoritățile din țară.

„Vă rugăm să ne ajutați să plecăm din Spania. Vrem să venim acasă, în România. Am rămas blocați, nu avem cu ce să venim.

Vrem în țara noastră. Avem copii acasă, în România. Ne-ați lăsat aici ca pe niște câini. Vă rugăm frumos, ajutați-ne să plecăm de aici.

Nu mai avem nici serviciu, nici bani, nu avem unde să stăm pe străzi. Toate țările își aduc oamenii acasă, noi stăm aici. Ce faceți cu noi?", au transmis românii prin intermediul unei filmări care a ajuns pe internet.

Marți seara, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că se suspendă toate zborurile aeriene Spania – România, timp de 14 zile. Măsura a intrat în vigoare din 18 martie, ora 18.00, ca parte a eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului.

Sursa: Antena 3

Asistent medical de la Ambulanţa Bucureşti, confirmat cu coronavirus... „Avem nevoie de 10 săptămâni de stat în casă” - Medicul Adrian Streinu Cercel crede că urmează un nou val de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x