Antena Căutare

Românii se întorc acasă din minivacanța de 1 Decembrie! Cum arată la această oră Valea Prohovei, județul Brașov, dar și alte drumuri intens circulate

Drumul naţional 1 este aglomerat, dumincă după-amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborâre dinspre staţiunile montane către Bucureşti s-au format coloane de maşini, turiştii care au petrecut minivacanţa de 1 Decembrie la munte îndreptându-se cu viteză redusă spre case. Şi în judeţul Braşov traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, iar începând de la Predeal se circulă în coloană spre Capitală. La această oră, poliţiştii braşoveni deviază traficul pe DN1A.

Românii se întorc acasă din minivacanța de 1 Decembrie! Cum arată la această oră Valea Prohovei, județul Brașov, dar și alte drumuri intens circulate
| news.ro

Drumul naţional 1 este aglomerat, dumincă după-amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborâre dinspre staţiunile montane către Bucureşti s-au format coloane de maşini, turiştii care au petrecut minivacanţa de 1 Decembrie la munte îndreptându-se cu viteză redusă spre case, relatează news.ro

Şi în judeţul Braşov traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, iar începând de la Predeal se circulă în coloană spre Capitală. La această oră, poliţiştii braşoveni deviază traficul pe DN1A.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, duminică după-amiază, pe DN 1 se circulă în coloană, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, în zona staţiunii Sinaia şi la Nistoreşti.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că la această oră traficul rutier este intens şi în dreptul localităţii prahovene Posada.

Autovehiculele circulă bară la bară, cu viteză redusă, însă, potrivit reprezentantei Poliţiei judeţene Prahova, în prezent nu sunt blcoaje în trafic.

DN 1 este aglomerat în condiţiile în care miile de turişti care au petrecut minivacanţa de Sfântul Andrei şi de 1 Decembrie la munte se îndreapă spre case, cei mai mulţi către Bucureşti şi Ploieşti.

Şi în judeţul Braşov DN 1 este foarte aglomerat, iar începând de la Predeal se circulă în coloană spre Bucureşti.

Mulţi şoferi care au apucat să intre pe DN1 s-au întors din drum de la Timişu de Sus când au văzut coloanele care se formează la urcarea din Predeal spre Azuga.

Pentru a evita un blocaj total un echipaj de Poliţie Rutieră care acţionează în zona Dârste, la ieşirea din Braşov către Bucureşti, le recomandă conducătorilor auto să folosească ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti. Şi pe acest drum circulaţia s-a intensificat, dar nu sunt blocaje.

La ora transmiterii acestei ştiri, potrivit Poliţiei Rutiere Braşov, traficul este deviat total pe DN1 A, urmând ca atunci când pe DN 1 circulaţia se va mai fluidiza să se permită din nou accesul autoturismelor pe DN1 spre Predeal.

De asemenea, circulaţia s-a îngreunat şi pe DN73 A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1. Poliţiştii rutieri spun că în Bucureşti se poate ajunge din zona Bran - Moieciu circulând pe ruta DN73 Braşov - Valea Mare - Pravăţ, DN72A Valea Mare - Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti şi le recomandă şoferilor să aleagă aceste rute ocolitoare.

Potrivit Infotrafic, pe DN7 Sibiu - Râmnicu-Vâlcea - Piteşti traficul rutier s-a intensificat. Cu viteză ceva mai redusă se circulă în zonele Tălmaciu (judeţul Sibiu), Călimăneşti, Bujoreni, Râmnicu-Vâlcea (judeţul Vâlcea) şi Valea Ursului - Bascov (judeţul Argeş), unde unii conducători auto încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă.

Pe Centura Bucureşti se circulă uşor îngreunat pe sensul de mers Chiajna - Chitila, din cauza unui autocamion defect.

Totodată, au început să se formeze coloane de maşini şi pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.

Sursa: news.ro

”Elodia”, îngropată în grădina casei? Mama femeii din Slatina, dispărută de 11 ani, a avut un semn paranormal... Făcător de minuni, personaj de icoane, dar și subiect de controverse. Care sunt, de fapt, tainele Părintelui Arsenie Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x