Antena Căutare

Românul care și-a pierdut doi copii și părinții în accidentul din Italia, mărturisiri dramatice: ”Nu puteam să-mi țin ochii deschiși!” Câte ore a condus 

Românul care a provocat un accident rutier grav în Italia, în urma căruia doi dintre copiii lui, dar și părinții au murit, a rupt tăcerea. Mai exact, el a mărturisit că era foarte obosit în momentul în care a avut loc accidentul.

Românul care și-a pierdut doi copii și părinții în accidentul din Italia, mărturisiri dramatice: ”Nu puteam să-mi țin ochii deschiși!” Câte ore a condus 
Românul care și-a pierdut doi copii și părinții în accidentul din Italia, mărturisiri dramatice: ”Nu puteam să-mi țin ochii deschiși!” Câte ore a condus

Accidentul s-a produs sâmbătă, pe autostrada A1 dintre Arezzo și Monte San Savino. O mașină Volkswagen Sharan în care se afla o familie din România - mamă, tată, 4 copii și bunicii paterni - s-a izbit puternic de un TIR.

O fetiță de zece luni, un băiat de zece ani și bunicii celor doi copii au pierit în urma accidentului. De asemenea, soția bărbatului și alți doi copii au fost răniți în urma impactului, fiind transportați la spital.

Românul de 30 de ani a fost arestat pentru omor. De altfel, el era în perioada de eliberare condiționată, după ce fusese condamnat anterior pentru un jaf în Calabria.

Accident grav cu o ambulanță, în Ialomița. Șoferul consumase alcool! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

La scurt timp după producerea accidentului dramatic, el a mărturisit că venea din România și a condus continuu timp de 30 de ore, pentru a ajunge în Toscana.

Poliția a constatat că în mașină călătoreau opt pasageri, în loc de șapte și că, cel mai probabil, nu aveau centură de siguranță.

„Nu puteam să-mi țin ochii deschiși, eram obosit mort”, a mărturisit el, confirmând astfel declarația unui martor care, înainte de producerea accidentului, ar fi văzut mașina cum circula în zig-zag.

„Când am observat-o, am încetinit viteza și m-am distanțat de mașina care părea să fi fost scăpată de sub control”, a spus martorul.

Accident violent pe o şosea din Neamț. Șoferul a murit după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

Cum s-a produs accidentul dramatic

Opt români au fost implicați într-un grav accident care a avut loc în Italia, în urma căruia patru au murit, iar trei au fost răniți și au ajuns la spital, a anunțat MAE, într-un comunicat, sâmbătă dimineață. Un alt român este în afara oricărui pericol.

Tragedie cumplită pentru o familie de români aflați în Italia! Patru oameni și-au pierdut viața și alți trei au fost grav răniți în urma unui accident rutier|Video

Cotidianul La Repubblica relatează că accidentul s-a produs pe autostrada A1 dintre Arezzo și Monte San Savino. O mașină Volkswagen Sharan în care se afla o familie din România - mamă, tată, 4 copii și bunicii paterni - s-a izbit puternic de un TIR.

O fetiță de 10 luni, un băiat de 10 ani și bunicii celor doi copii au murit în urma impactului.

Adolescent de 14 ani, răpit de pe stradă, amenințat cu o bardă și bătut crunt! Ce s-a întâmplat după patru ore de suferi... Reguli stricte în mall-uri, după redeschidere! Vor suna alarme, dacă vor intra prea mulți oameni! Ce se va întâmpla în a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x