Antena Căutare

Rugăciunea inimii, rostită de părintele Cleopa: "Este scurtă, dar are mare putere și te va feri de rele"

Cea mai puternică rugăciune, după rugăciunea domnească „Tatăl nostru", este cea a inimii. Câteva cuvite pe care să le rostești mereu în minte și care te feresc de rele. Părintele Cleopa le spuneatuturor credincioșilor în căutare de  liniște sufletească să o rostească zilnic.

Cea mai puternică rugăciune, după rugăciunea domnească „Tatăl nostru", este cea a inimii. Câteva cuvite pe care să le rostești mereu în minte și care te feresc de rele. Părintele Cleopa le spunea tuturor credincioșilor în căutare de liniște sufletească să o rostească zilnic.

„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul!”, așa sună rugăciunea inimii care te ferește de necazuri și supărări.

În varianta mai lungă, rugăciunea inimii sună așa: „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale şi ale tuturor sfinţilor, miluieşte-mă pe mine, păcătosul!”

"Aceasta este o rugăciune scurtă, dar are mare putere. Este bine s-o repeţi şi în tren, în mașină şi pe drum şi acasă, până ce adormi seara. Dacă ai numele lui Iisus Hristos, nu mai ai năluciri prin somn şi supărări şi visuri urâte, pentru că nu se poate apropia satana de locul acela unde se pomeneşte numele Mântuitorului cu toată inima, cu toată dragostea", le spunea părintele Cleopa tuturor celor care căutau ajutor divin, potrivit ortodoxia.me.

Cresc pensiile pentru această categorie de români! Câți bani vor încasa în perioada următoare... Cod galben de ninsori și de viscol, în 12 județe din țară! Traficul feroviar a fost dat peste cap complet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x