Antena Căutare

Rusia a făcut anunțul: România va fi lovită de un cutremur devastator pe data de...

Viktor Bokov este membru al Academiei de Științe a Federației Ruse și a făcut anunțul pe o pagină de internet. Probabilitatea unui cutremur devastator este de 82%.

Rusia a făcut anunțul: România va fi lovită de un cutremur devastator pe data de...
Cutremur în România. Rusia prezice un dezatru în 2020

Geologul rus anunță un posibil cutremur major în România, în 2020: pe data de 13 septembrie în Focșani, cu o probabilitate de 82% să se întâmple.

Viktor Bokov a mai anunțat alte 3 cutremure de intensitate mai mică, în România: pe 10 martie, 4 iunie și 26 august în Buzău.

Menționăm că cercetătorul folosește în mare măsură metode destul de neortodoxe pentru predicția cutremurelor. De exemplu, forma norilor sau emanațiile de gaze din scoarța terestră, ori dispunerea ceței.

Citește și: Marele cutremur din Lisabona, Portugalia a avut loc pe 1 noiembrie 1755, chiar de Sărbătoarea Tuturor Sfinților, o zi importantă pentru romano-catolici. Se estimează faptul ce seismul a avut o magnitudine de 8.5-9 pe scara Richter.

Vârsta de pensionare, crescută până la 67 de ani pentru femeile și bărbații din această categorie profesională: „Este di... Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu declară război! Mesaj tranșant pentru familia Melencu: „Dacă vor continua, voi face p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x