Antena Căutare

O femeie a trăit șocul vieții! S-a trezit peste noapte cu 37 de milioane de dolari în cont. „Am fost milionari”

O femeie din Statele Unite ale Americii a rămas șocată în momentul în care a observat faptul că 37 de milioane de dolari i-au fost transferați în cont, de către o bancă. Imediat după șoc, aceasta a decis ce are de gând să facă cu banii.

O femeie a trăit șocul vieții! S-a trezit peste noapte cu 37 de milioane de dolari în cont. „Am fost milionari”
O femeie a trăit șocul vieții! S-a trezit peste noapte cu 37 de milioane de dolari în cont. Cum a fost posibil

Femeia abia își terminase tura la magazinul de încălțăminte unde lucrează și s-a gândit să își verifice soldul cardului. A rămas șocată în momentul în care a observat suma afișată. „Speram că cineva chiar ne-a dăruit aceşti bani”, a mărturisit aceasta.

Primul său gând a fost să respire adânc și să își sune soțul pentru a-i da vestea cea mare.

Primul gând care i-a trecut prin minte după aflarea veştii a fost să respire adânc şi să îl sune pe soţul ei. Însă, fericirea nu a durut prea mult. Femeia a sunat la banca în cauza pentru a se interesa de depunerea care era, evident, mult prea mare ca să fie adevărata, iar banca i-a confirmat faptul că a fost o greșeală și a retras imediat banii.

„Am fost milionari. Am o captură de ecran care dovedeşte asta, aşa că o pot spune cu voce tare. E o poveste pe cinste”, a spus femeia.

Aceasta a adăugat faptil că n-ar fi putut păstra bani deoarece nu-i aparţin și speră că banca îi va răsplăti gestul. „Un premiu de mulţumire nu ar prinde rău deloc, ştiţi? Pentru că am fost un client exemplar şi i-am anunţat cât de repede am putut”, a adăugat aceasta.

Predicțiile lui Nostradamus până în 2028. Cinci zodii vor atinge fericirea supremă: bani, dragoste și noroc... Cele mai scandaloase amantlâcuri din toate timpurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x