Antena Căutare

S-a întâmplat și în România! Un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni: O persoană A MURIT!

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, joi dimineaţă, după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni aflaţi în curtea unei societăţi comerciale din comuna argeşeană Bascov.

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, joi dimineaţă, după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni aflaţi în curtea unei societăţi comerciale din comuna argeşeană Bascov. Şoferul vinovat este coleg cu răniţii, poliţiştii făcând cercetări pentru a stabili motivele pentru care bărbatul a făcut acest gest.

Accidentul a avut loc în curtea unei societăţi comerciale din comuna Bascov, în momentul în care mai mulţi angajaţi ai firmei se aflau în curtea unităţii, în pauză de masă.

Şoferul a ieşit dintr-o parcare, a accelerat foarte tare şi a intrat în plin cu maşina în grupul de oameni. În urma impactului, o femeie a murit şi alte cinci persoane au fost rănite.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au declarat că la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, trei dintre răniţi fiind preluaţi de echipaje SMURD, iar doi de salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Răniţii sunt conştienţi şi au diverse leziuni, fiind transportaţi la spital.

De asemenea, mai multe femei au făcut atacuri de panică, primiri îngrijiri medicale la faţa locului. Bărbatul care a intrat cu maşina în grupul de oameni are 22 de ani şi este coleg cu cei răniţi.

Poliţiştii se află la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat, fiind luată în calcul şi varianta ca bărbatul să fi intrat intenţionat în colegii săi.

Tupeu fără margini la Ploieşti. Două femei au fost prinse la furat în cel mai mare cimitir din ora! În ce lume trăim?... Ai drum spre munte, în weekend? Traficul va fi restricționat, începând de vineri. Ce străzi se închid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x