Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

S-a luat decizia! Ce se întâmplă cu violatorul Luizei Melencu și compliciele lui Dincă, Ștefan Risipiţeanu

Complicele lui Gheorghe Dincă, Ştefan Risipiţeanu rămâne după gratii. Magistraţii au respins cererea făcută de Risipiţeanu de a fi pus în libertate. Bărbatul a fost arestat după ce Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că vecinul său a participat la violarea Luizei Melencu.

Ce se întâmplă cu violatorul Luizei Melencu și compliciele lui Dincă, Ștefan Risipiţeanu

Presupusul violator al Luizei Melencu și complicele lui Dincă rămâne în continuare în spatele gratiilor, cel puțin pentru următoarele 30 de zile. Este o decizie luată, astăzi, de către magistrații Curții de Apel din București care au decis să nu îl plaseze pe acesta sub măsura controlului judiciar sau sub măsura arestului la domiciliu.

Așadar, individul de 46 de ani rămâne la Arestul Central din București, loc în care este și Gheorghe Dincă.

Ștefan Risipițeanu a fost adus, astăzi, cu o dubă la Arestul Central unde a spus că este nevinovat, că nu a violat-o pe Luiza și mai mult decât atât, citez: "Dincă vrea să mă bage cu el în acest dosar".

Pe de altă parte, procuroarea de la Direcția de Investigare a Criminalității Organizate și Terorism a declarat că lăsarea sa în libertate reprezintă un pericol public.

Vă reamintim faptul că Ștefan Risipițeanu a ajuns în spatele gratiilor după ce Gheorghe Dincă la denunțat pe acesta pe datat de șase noiembrie 2019.

Recomandari