Antena Căutare

Să râzi, să plângi? Mai mulți pacienți ai unui spital din România au rămas fără banane. Infirmierele, prinse în fapt!

Două infirmiere de la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa riscă să rămână fără serviciu după ce şefii lor au descoperit că au furat banane din meniul pacienţilor!

Două infirmiere de la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa riscă să rămână fără serviciu după ce şefii lor au descoperit că au furat banane din meniul pacienţilor!

De fapt, doar una dintre ele a fost prinsă la furat şi cu bananele în dulap. Dată în fapt, infirmiera a pârât-o şi pe colega de la o altă secţie de la care preluase obiceiul.

Fructele fuseseră introduse în meniul pacienţilor doar de o săptămână. Însă în loc să ajungă la ei, erau băgate în sacoşă de infirmieră. Femeia a sustras bananele la masa de prânz, în urmă cu câteva zile. Au fost găsite în dulapul ei de către asistenta-şefă, care le-a şi dus pacientului păgubit.

Supărat că s-a întâmplat aşa ceva în spitalul condus de el, managerul a convocat comisia de disciplină. Şi a cerut ca infirmierele hoaţe să fie date afară. Infirmiera prinsă și cea pârâtă lucrează, deocamdată, în cadrul secțiilor ORL și Urologie.

Elevii de liceu ar putea avea o nouă materie: ORĂ de filme în programul școlar... Minune, la Biserica Sfântului Mormânt! Credincioșii plâng de bucurie, de când au aflat vestea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x