Antena Căutare

Sapte militari au fost raniti, dupa ce autocamionul in care se aflau a intrat intr-un gard

Sapte militari au fost raniti dupa ce camionul cu care erau in misiune a rupt gardul unei case. Proprietatea pe care a ajuns masina ii apartine jucatoarei de tenis Sorana Carstea, proaspat intoarsa de la Olimpiada din Londra.

Rand pe rand sapte din cei zece militari au ajuns la spital. Cu totii erau in misiune, intr-un camion al Ministerului Apararii. La intrarea in Targoviste un cauciuc a explodat, iar masina s-a oprit tocmai in gardul casei Soranei Carstea.

Medicii veniti la fata locului le-au acordat primul ajutor militarilor raniti. Ei au suferit cateva leziuni la coloana si la membre.

Autocamionul apartine UM 01531 Braiala si executa o misiune in garnizoana Targoviste.

Politistii de la rutiera, dar si sefii militarilor au deschis anchete. Soferul camionului este cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

FOTO: Intact Images

UPDATE! Sorin Blejnar si Codrut Marta, urmariti penal pentru evaziune fiscala... Constanta: La 19 ani, spunea ca e medic neurolog si oferea consultatii on-line contra cost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x