Antena Căutare

Şase persoane trimise în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri

Şase persoane au fost trimise în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri, după ce una dintre acestea ar fi constituit o grupare specializată în astfel de infracţiuni. Anul trecut, ei au adus în ţară 27 de kilograme de cannabis.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus, prin rechizitoriul din 7 mai, trimiterea în judecată a şase inculpaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern droguri de risc.

Potrivit DIICOT, în 2019, unul dintre ei a iniţiat un grup infracţional organizat, pe care l-a constituit şi sprijinit prin acţiuni distincte, împreună cu alţi doi inculpaţi şi cu o persoană neidentificată (furnizorul drogurilor, aflat pe teritoriul Spaniei), pentru a face trafic internaţional şi intern de droguri de risc. La grupare a aderat ulterior încă unul dintre inculpaţi.

"În fapt, s-a reţinut că, în perioada 22 - 23.11.2019, inculpatul M.G.V. a introdus pe teritoriul României şi a deţinut, în vederea comercializării, cantitatea de 27 kilograme de cannabis, din care, împreună cu inculpatul A.M.A., a livrat inculpatului G.G.L. cantitatea de aproximativ 15 kilograme de cannabis, care au fost transportate şi predate ulterior inculpatului Ţ.C.G., tranzacţia fiind intermediată de inculpatul S.A.", arată DIICOT.

În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Sursa : news.ro

Starea de urgență a luat sfârșit? 3 măsuri de siguranță pe care NU le știai și pe care TREBUIE să le iei în continuare... Altex.ro - Descoperă gama de echipamente de protecție împotriva Coronavirus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x