Live acumiUmor - FINALA
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Tragedie în Oradea! Mamă de 23 de ani a fost ucisă de iubitul ei după ce l-a anunțat că vrea să pună punct relației

La 23 de ani, mama unei fetițe, a fost ucisă de partenerul de viață. Cuprins de gelozie, bărbatul criminal s-a lăsat condus de cele mai rele gânduri și a înjunghiat-o mortal pe cea pe care  o iubea.

Durere fără margini în Oradea! Un bărbat și-a omorât iubita după ce aceasta l-a anunțat că vrea să îl părăsească, iar mai apoi s-a înjunghiat și el. Cei doi aveau o fetiță care acum va rămâne singură pe lume. Atenție, imagini video cu puternic impact emoțional

La 23 de ani, mama unei fetițe, a fost ucisă de partenerul de viață. Cuprins de gelozie, bărbatul criminal s-a lăsat condus de cele mai rele gânduri și a înjunghiat-o mortal pe cea pe care o iubea.

Toate acestea s-au întâmplat după ce tânăra l-a anunțat că vrea să îl părăsească.
După crima comisă, bărbatul a încercat să se omoare, dar în cele din urmă, a supraviețuit.
În prezent, bărbatul este sub supravegherea medicilor, dar ulterior, va trebui să dea socoteală pentru tot ceea ce a făcut.

Vecinii povestesc că tânăra era o mamă devotată și limniștită. Totul a pornit de la o ceartă în cuplu, în urma căreia, femeia l-a anunțat pe tatăl copilului că vrea să plece de acasă să își părăsească iubitul. A urmat un scandal monstruos, care s-a finalizat cu o crimă, un copil rămas fără mamă pentru toataă viața și cu un tată care va rămâne după gratii, cel mai probabil, toată adolescența ei.