Antena Căutare

Acuzatii grave după ce un medic de familie a fost depistat cu Covid-19: "A refuzat să închidă cabinetul. Nu purta mască sau mănuși"

Este scandal în comuna Crângurile din Dâmboviţa. Un medic de familie a fost depistat cu Covid-19 la câteva zile după ce primarul o somase să închidă cabinetul, pentru că asistenta medicală de acolo a fost şi ea infectată. Doctoriţa, care oferă consultaţii în mai multe sate, nu a vrut să închidă dispensarul, ba chiar şi-a continuat activitatea şi nici nu a stat izolată

Acum, numărul contacţilor este greu de stabilit. Ba mai mult, sunt martori care spun că medicul nu purta echipamentul de protecţie corespunzător.

Citește și: România, tot mai aproape de starea de urgență! Nelu Tătaru reacționează vehement după explozia de noi cazuri: "Sper să nu fie al doilea val"

În acest context, însă, o asistentă din Motru, judeţul Gorj, s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să poarte mască şi mănuşi când a efectuat o intervenţie pe ambulanţă pentru a prelua o persoana inconştientă. Ulterior, femeia a fost testată pozitiv cu coronavirus.

E alertă mondială! S-a descoperit că noul coronavirusul poate suprevieţui până la trei luni pe anumite tipuri de aliment... Incident șocant la Constanța. O tânără se află în comă, după ce și-a strivit capul în trapa mașinii decapotabile - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x