Mesaje porcoase trimise de un preot unei femei, care i-ar fi amantă: „Vreau să-ți văd gemenele, zmeura mea. Să mă lași să le mângâi”

 

Un scandal sexual de proporții a izbucnit într-o comunitate religioasă din Oradea, acolo unde o importantă față bisericească este acuzată că ar fi trăit o poveste de dragoste intensă cu o credincioasă.

Potrivit informațiilor furnizate de apropiații femeii în vârstă de 36 de ani, între cei doi există o stufoasă corespondență electronică, unde fiecare dintre amorezi își exprimă sentimentele fără inhibiții. 

Episcopul reformat Csűry István și Denisa Krisztina Chilba ar fi protagonisștii acestui pasional episod sexual, care ar fi durat nu foarte mult timp, dar care ar fi scos o pasiune nebănuită la suprafață.

„Aş vrea să sărut gemenele”, „te laşi pe mine să te mângâi”, „iau în gură sânile dacă mă laşi! Bine?”, îi scria episcopul femeii, pe care o descria „îngeraşa mea, profesoara mea scumpă, ţunicam, cu ţiţi frumoşi, trebuie să dormi puţin, cu tine în gând”, „te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi vreau să fii şi tu”, „iubi, te mângâiesc de la degetul mic până la cap şi te îmbrăţişez”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care episcopul i le-a trimis femeii. Mai mult, se pare că în urma episoadelor pasionale dintre cei doi, femeia în vârstă de 36 de ani ar fi rămas însărcinată, variantă neconfirmată până astăzi de către Denisa.

Preotul nu s-ar fi mulțumit cu mesajele cu tentă erotică pe care chiar el le expedia și pretindea ca femeia să îi întoarcă favorurile sub formă de fotografii deocheate cu „poarta fericirii”, unde să se vadă „blăniţa”, ori cu „gemenele”.

Femeia susţine că, ulterior, când episcopul a considerat că a devenit prea insistentă, acesta a bătut în retragere şi a ameninţat-o că îi blochează numărul, ca să nu-l mai poată contacta, iar în cele din urmă i-a transmis brusc că nu mai vrea să o vadă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI