Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Scandal sexual la un spital suport COVID-19! Ce i s-a întâmplat unei asistente, în timpul programului de lucru

O asistentă medicală de la un spital suport COVID-19 din județul Vâlcea a acuzat că un coleg a încercat să o violeze, chiar în incinta spitalului, în timpul programului de lucru.

Scandal sexual la un spital suport COVID-19! Ce i s-a întâmplat unei asistente, în timpul programului de lucru

Totul s-a întâmplat la Spitalul Orăşenesc Horezu, din județul Vâcea, care este unitate medicală suport COVID, dar nu are niciun pacient.

Agresorul și victima lucrează la Compartimentul de Sterilizare a instrumentarului medical, iar incidentul s-ar fi petrecut la schimbul de tură

Bărbatul este chiar reprezentantul Ordinului Asistenţilor Medicali în cadrul spitalului, adică al instituţiei care le dă asistenţilor medicali certificatele de liberă practică, potrivit Mediafax.

Potrivit procurorilor, timp de două ore, bărbatul ar fi forţat-o pe colega sa, o asistentă medicală angajată pe perioadă determinată, să întreţină relaţii sexuale cu el.

A fost violată în secția de poliție! O tânără de 26 de ani, victima unui polițist! „Această poveste este mai rea decât iadul”

„În data de 18.05.2020, în intervalul orar 11.00-13.00, în timp ce se afla în incinta Spitalului Orăşenesc Horezu, unde este angajat în funcţia de asistent medical, inculpatul A.D. a încercat prin constrângere fizică să întreţină un raport sexual normal, cu numita B.A.F., angajată pe perioadă determinată în funcţia de asistent medical, în cadrul aceleiaşi instituţii”, anunţă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Asistentul medical a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Ce a declarat managerul spitalului

Managerul spitalului, Constantin Popescu, a declarat, joi seara, că a aflat de această situaţie abia în data de 26 mai.

A fost violată de tatăl vitreg, la 12 ani, cu acordul mamei, și a născut doi băieți! Ce sancțiune i-a fost dată pedofilului este de necrezut!

„Eu am aflat în data de 26 mai. Atunci a venit asistenta şi a depus o sesizare în care spune că a fost «hărţuită sexual» de el. Nu am alte detalii. Am deschis o anchetă internă.(...) Ei lucrează la Compartimentul Sterilizare, iar acolo nu au acces nici pacienţi, nici alte persoane”, a declarat Constantin Popescu, managerul Spitalului Orăşenesc Horezu.

Asistentul este arestat preventiv pentru 30 de zile, cercetat pentru tentativă de viol.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro