Scandal la un liceu de prestigiu din România! Directoarea este acuzată că a întreținut relații intime cu un elev. Fotografiile indecente cu cei doi au ajuns pe internet

 
+4 click pentru
galerie

Un nou scandal sexual, de data asta la Liceul de Artă din Focșani, zguduie învățământul românesc din temelii. Mai multe fotografii în care ar apărea directoarea Liceului de Artă Gh. Tătărescu din Focșani, Diana Rozalia Taicutu, și un elev de acolo, au fost publicate pe internet. 
  
În imaginile scandaloase publicate de Monitorul de Vrancea pot fi văzuți o femeie și un bărbat care, inițial, se îmbrățișează, iar apoi se dezbrăca. Scenele urprinse par a face parte dintr-un preludiu.

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea s-a autosesizat în legătură cu informațiile apărute  în presa locală online, referitoare la directorul la  Liceul de Artă ”Gheorghe Tattarescu” Focșani .

 Potrivit Monitorului de Vrancea, va fi constituită, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean  Vrancea, o comisie care va demara procedura de cercetare privind cele semnalate în articolele de presă. 

„În funcție de concluziile acestei acțiuni, de gradul în care faptele se confirmă și de gravitatea acestora, Inspectorul Școlar Județean Vrancea va decide în consecință, respectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare și Funcționare a Unităților de Învățământ Preuniversitar, precum și cele din Legea Educației Naționale, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în documentul citat.

 

 Menționăm că domna profesor Tăicuțu Diana Rozalia și-a înaintat demisia din funcția de directoral Liceului de Artă Gh. Tattarescu Focșani în dimineața zilei de 14.05.2018.

 

 Indiferent de rezultatul final al cercetării întreprinsă de reprezentanții instituției noastre, Inspectoratul Școlar Județean Vrancea condamnă categoric și se delimitează de astfel de acțiuni care dăunează interesului învățământului și prestigiului profesiei de dascăl. 

  
   facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE