Antena Căutare

Scandal uriaș și multe probleme pentru zodii! Ce anunță horoscopul zilei de duminică, 20 ianuarie

Astăzi este ziua în care unele zodii au parte de scandal sau plâng cu lacrimi amare, fiindcă astrele parcă le-au pus gând rău! Ce anunță horoscopul zilei de duminică, 20 ianuarie?

Astăzi este ziua în care unele zodii au parte de scandal sau plâng cu lacrimi amare, fiindcă astrele parcă le-au pus gând rău! Ce anunță horoscopul zilei de duminică, 20 ianuarie?

CAPRICORNII trebuie sa fie foarte atenti cui destainuie niste probleme avut la locul de munca, pentru ca cineva s-ar putea bucura de nereusita lor.

HOROSCOPUL ZILEI 20 IANUARIE. Chiar daca au dreptate intr-o neintelegere in afaceri sau la locul de munca, VARSATORII ar face mai bine sa lase de la ei si sa nu starneasca un scandal.

O confruntare aprinsa prevad astrele pentru PESTI la locul de munca. Este foarte posibil sa aiba o cearta de proportii cu un superior.

BERBECII lucreaza cel mai bine de unii singuri si asta vor face de acum incolo. Munca in echipa nu ii avantajeaza si nici nu colaboreaza prea bine cu ceilalti.

HOROSCOPUL ZILEI 20 IANUARIE. Este sfarsit de saptamana, asa ca TAURII simt nevoia de cateva momente de respiro. Parca nu sunt pregatiti sa o ia de la capat, asa ca mai multa atentie la odihna, spun astrele.

GEMENII nu sunt cei mai productivi sau eficienti nativi, insa se bazeaza pe alte avantaje, precum farmecul personal, care ii va ajuta mult mai mult la serviciu in aceasta perioada.

HOROSCOPUL ZILEI 20 IANUARIE. RACII sunt ca un magnet astazi pentru coechipierii lor. Aduc voia buna si zambetul in orice ar face.

LEII au un usor sentiment ca ceva nu este in regula la locul de munca. Astrele ii sfatuiesc sa ia lucrurile mai usor si sa nu se mai consume.

HOROSCOPUL ZILEI 20 IANUARIE. Nativii FECIOARA sunt tentati sa renunte la un plan pentru care au muncit mult. Drumul anevoios pe care il vad in fata ii cam sperie. Mai mult curaj, va recomanda astrele.

O mica dezamagire in plan personal le poate strica ziua si la serviciu BALANTELOR. Astrele va indeamna sa lasati acasa problemele, pentru ca nu e loc de nostalgii dava va doriti succesul.

HOROSCOPUL ZILEI 20 IANUARIE. SCORPIONII parca nu mai stiu sa se opreasca din cheltuieli. Si au astrele de partea lor in plan financiar, asa ca pot arunca cu bani in continuare.

SAGETATORII sunt deranjati de prezenta unei persoane si tind sa lase balta planurile la seriviciu pentru astazi. O decizie benefica ar fi sa faca abstractie de tot ce nu le este pe plac.

Veste cumplită ce schimbă totul! Acestea sunt zodiile care plâng cu lacrimi amare! Ce anunță horoscopul zilei... Accident mortal! Un șofer a intrat pe contrasens și a făcut prăpăd la Constanța! Doi tineri au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x