Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Dezvăluiri fără precedent! Gheorghe Dincă a cerut să aprindă o lumânare pentru Luiza și Alexandra. Acesta le-a descris pe cele două fete în detaliu

Continuă dezvăluirile lui Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor! Acesta le-a cerut să aprindă o lumânare pentru Luiza și Alexandra, fetele pe care, susține în continuare, că le-a ucis și le-a dat foc

Scandalos! Gheorghe Dincă a cerut să aprindă o lumânare pentru Luiza și Alexandra. Acesta le-a descris pe cele două fete în detaliu

Dincă le-a descris în mod total diferit pe cele două fete, față de cum sunt ele în realitate. Pe Luiza și-o amintește desculță, zâmbitoare, o fată matură care stă în casă.

Pe Alexandra Măceșanu o descrie într-un mod cu totul diferit: "O copilă tristă", spune Dincă. Adolescenta pare în mintea criminaluli "gata să plece, cu adidași în picioare". Imaginea ar putea avea legătură directă cu faptul că la întoarcerea acasă, după ce fata sunase la 112, bărbatul a găsit-o lângă ușă, cu dorința de a părăsi casa.

Interesant în economia cazului este modul în care complicele lui Dincă a intrat în povestea sechestrării Luizei. Gheorghe Dincă susține că Fane a apărut la el la poartă exact în momentul în care el a intrat în curte cu mașina ăn care era fata și ar fi cerut să-i dea tutun.

Dincă s-a speriat și i-a cerut să stea la poartă până se duce să îi aducă tutun, doar că atuncă când s-a întors, Fane era în curtea lui și s euita la mașină. Luiza țipa, iar atunci Fane a spus că și el vrea să profite de fată.

Dincă i-a promis că îi va permite și lui să întrețină relații sexuale cu aceasta. Luiza l-a rugat pe Dincă să nu o dea vecinului, iar în acel moment Dincă l-a amenințat pe Fane că îl omoară dacă spune ceva.

Recomandari