Antena Căutare

Scenă interzisă minorilor la Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia! Nu a avut rușine! Două tinere au fost șocate de ce au văzut! Au fugit imediat!  

Un bărbat își așteaptă sentința după ce s-a autosatisfăcut în şanturile Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia, în plină zi, în faţa a două tinere. El a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri și riscă să petreacă până la doi ani în pușcărie.

Scenă interzisă minorilor la Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia! Nu a avut rușine! Două tinere au fost șocate de ce au văzut! Au fugit imediat!  
Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.

Potrivit procurorilor care au anchetat cazul, bărbatul se autosatisfăcea, în plină zi, în jurul orei 15.00, la Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Când prin zona respectivă au trecut două tinere, bărbatul a strigat după una dintre ele şi i-a sugerat intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu ea.

Cele două fete s-au speriat şi au fugit imediat din zonă. Fapta s-a petrecut în data de 21 aprilie 2018, iar bărbatul a fost trimis în judecată, în 29 octombrie 2019.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut: „În data de 21.04.2018, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în şanţurile Cetăţii Alba Carolina, inculpatul s-a masturbat în faţa a două persoane vătămate de sex feminin, adresând uneia dintre acestea cuvinte jignitoare şi vulgare, sugerând intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu aceasta, ocazie cu care cele persoane vătămate s-au speriat şi au fugit din acel loc”, potrivit adevarul.ro.

Pentru fapta sa bărbatul, potrivit Codului Penal riscă închisoare de la trei luni la doi ani sau o amendă.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia şi urmează etapa camerei preliminare.

Ce se întâmplă cu zilele libere ale românilor! Această categorie de persoane va fi nevoită să recupereze... Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti anunţă efectuarea primului zbor-test pe noul heliport de un milion de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x