Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cel mai șocant caz de bulling din România. Copil bătut cu sălbăticie de doi frați

Imagini scandaloase apărute în mediul online șochează întreaga țară. O postare pe Facebook surprinde momentul când un băiat de 15 ani este bătut cu bestialitate de un alt minor. Momentele de cruzime au fost filmate cu telefonul mobil chiar de fratele agresorului.

Imagini scandaloase apărute în mediul online șochează întreaga țară. O postare pe Facebook surprinde momentul când un băiat de 15 ani este bătut cu bestialitate de un alt minor. Momentele de cruzime au fost filmate cu telefonul mobil chiar de fratele agresorului.

Scenele șocante au avut loc în localitatea Sânmartin, din judetul Arad. Din primele informații, victima este un copil de 15 ani care provinde dintr-o familie dezorganizată, iar agresorii, doi frați minori, pare că și-au făcut un obicei din a îl chinui.

Filmarea realizată chiar de bătauși, surpinde cruzimea ieșită din comun a acestora.

Timp de aproape două minute, adolescentul agresat este lovit cu pumnii și cu picoarele. Plânsul și rugămințile sale de a fi lăsat în pace nu sunt luate nici un moment în considerație de frații care l-au transformat în sacul lor de box.

Revoltați, internauții care au vizionat imaginile pe rețelele sociale cer intervenția cât mai rapidă a poliției în acest caz.

Acesta este unul dintre cele mai șocante cazuri de bulling documentate în România, un fenomen care ia tot mai mult amploare la nivel european. Potrivit studiilor recente, unul din trei copii din țara noastră a fost hărțuit și umilit, iar 82% dintre aceste agresiuni au loc chiar în școli.