Căutare Live

Scene șocante într-un mall din Suceava: Bărbat târât de doi agenți de pază, fără pic de milă! Ce s-a întâmplat | VIDEO

Scene incredibile au fost surprinse de martori, în interiorul unui din Suceava! În imagini se vede clar cum un bărbat este târât pe jos de doi agenți de pază. 

Bărbat târât de doi agenți de pază, la un mall din Suceava

Oripilați de scenele la care asistă, martorii au pus mâna pe telefoane și au filmat întregul incident, iar imaginile au ajuns pe internet ș au devenit imediat virale pe Facebook.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul este târât de doi agenţi de pază, pe jos, iar apoi este lăsat în faţa unui lift. Nu se cunosc mai multe detalii despre acest incident, dar se pare că omul târât pe jos era inconștient.

De aici nu putem deduce decât faptul că bărbatul cu pricina fie consumase o cantitate prea mare de alcool, fie i se făcuse rău.

În oricare dintre situațiile menționate mai sus, modul în care au acționat agenţii de pază de la mall-ul din Suceava este unul revoltător.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri