Căutare Live

Scene șocante într-un mall din Suceava: Bărbat târât de doi agenți de pază, fără pic de milă! Ce s-a întâmplat | VIDEO

Scene incredibile au fost surprinse de martori, în interiorul unui din Suceava! În imagini se vede clar cum un bărbat este târât pe jos de doi agenți de pază. 

Bărbat târât de doi agenți de pază, la un mall din Suceava

Oripilați de scenele la care asistă, martorii au pus mâna pe telefoane și au filmat întregul incident, iar imaginile au ajuns pe internet ș au devenit imediat virale pe Facebook.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul este târât de doi agenţi de pază, pe jos, iar apoi este lăsat în faţa unui lift. Nu se cunosc mai multe detalii despre acest incident, dar se pare că omul târât pe jos era inconștient.

De aici nu putem deduce decât faptul că bărbatul cu pricina fie consumase o cantitate prea mare de alcool, fie i se făcuse rău.

În oricare dintre situațiile menționate mai sus, modul în care au acționat agenţii de pază de la mall-ul din Suceava este unul revoltător.

Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici susţine că proiectul pentru restructurarea ANAF afectează negativ activita... O bătrână de 85 de ani a dispărut de acasă și este căutată de polițiști. Familia imploră ajutor: Ați văzut-o?...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri