Antena Căutare

Scene tulburătoare în România! O femeie a tușit spre polițiști și a spus că are coronavirus

O femeie de 52 de ani a fost ridicată în timpul unui control al Poliției Locale Brașov, după ce a tușit spre polițiști și a spus că are coronavirus, informează Mediafax.

Scene tulburătoare în România! O femeie a tușit spre polițiști și a spus că are coronavirus
Scene tulburătoare în România! O femeie a tușit spre polițiști și a spus că are coronavirus

Poliția din Brașov a fost sesizată de către Poliția Locală Brașov că sâmbătă seara, în timp ce polițiștii locali verificau o societate comercială din municipiul Brașov, o femeie s-a apropiat de ei și a tușit în apropierea lor, susținând că este infectată cu virusul SARS-CoV2.

Femeia în vârstă de 52 ani a fost preluată de către un echipaj medical.

Polițiștii fac verificări pentru a stabili starea de fapt și împrejurările în care a avut loc incidentul.

Se închid stațiunile de la munte și de la mare?! Raed Arafat, noi declarații despre restricții: ”Este posibil să izolăm anumite zone!”

Vă reamintim că sunt 413 cazuri noi raportate în România, în ultimele 24 de ore. Autoritățile anunță și alte 17 noi decese. Bilanțul total se ridică la 32.948 de îmbolnăviri și 1.901 decese.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat luni alte 413 cazuri noi de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore, astfel că totalul a ajuns la 32.948. De asemenea,17 persoane au decedat, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.901. De asemenea, numărul pacienţilor cu test pozitiv care au fost externaţi la cerere a ajuns la 573.

Asimptomaticii au ajuns în câteva zile în stare gravă: "Unul este cu oxigenare 70%. Acasă, după trei-patru zile, bo... Totul se schimbă! Imunitatea COVID a pus medicii și cercetătorii pe jar. Virusul ar fi mai periculos decât s-a crezut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x