Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Schimbare șocantă în dosarul Caracal! Noi detalii dezvăluite de Gheorghe Dincă. A omorât-o din bătăie pe Luiza, a privit-o cum arde și s-a culcat

Schimbare șocantă în dosarul Caracal! Noi detalii dezvăluite de Gheorghe Dincă despre modul în care le-a ucis pe Luiza și Alexandra

„A înțeles că este mai bine să coopereze cu anchetatorii, astfel încât, eventual, va avea un regim mai bun în închisoare”

În cele 60 de ore petrecute alături de un polițist instruit de cei de la FBI, anchetatorii au fost atenți la gesturile lui Dincă, care își schimba tonul vocii constant.

Conform anchetatorile, Luiza ar fi fost captivă,bătută și violată timp de patru zile, a fost ținută captivă în cameră, a fost legată la picioare și legată la ochi. Mai mult decât atât aceasta nu a mâncat nimic, doar a băut apă.

A fost răpită pe 14 aprilie, iar pe 17 aprilie Gheorghe Dincă a omorât-o. Refuzul Luizei de a întreține relații sexuale l-a scos din sărite pe acesta, care a bătut-o cu pumnii, apoi a ieșit din cameră. În momentul în care s-a întors, a observat că fata murise.

Conform spuselor lui Gheorghe Dincă, acesta i-a pus trupul Luizei într-o husă de pat și saci de plastic pentru a arunca trupul în Olt. Însă, când a ieșit în curte a văzut butoiul și s-a gândit să o ardă. După o zi, pe 18 aprilie, Dincă a dus resturile osoase la lizieră. Pe 19 aprilie acesta a sunat familia fetei și le-a spus că Luiza este bine.

În cazul Alexandrei, Dincă nu a știut că aceasta a sunat la 112. Minora a fost legată cu lanțuri de picioare. Acesta a plecat la Craiova și a lăsat-o singură pe Alexandra, în momentul în care s-a întors acesta nu a realizat că fata a sunat la poliție deoarece știa că telefonul nu are credit.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro