Antena Căutare

Scoala, la raport: batai, alcool si furturi

Potrivit unui raport dat publicitatii Ministerul Educatiei Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), in intervalul martie - mai 2012 au fost inregistrate 4.131 de cazuri de violenta, consum de alcool, discriminare si furturi in scolile din Romania. Ministerul a anuntat ca va demara un "Plan National de Actiune" pe termen mediu si lung, in vederea prevenirii si combaterii acestor fenomene.

Situatia totala a incidentelor petrecute in scoli pe tot parcursul anului scolar 2011- 2012 va fi gata la sfarsitul lunii iunie.

"Pana atunci, ministrul Liviu Marian Pop va avea consultari cu reprezentanti ai societatii civile, ai comitetelor si asociatiilor de parinti, ONG-urilor de profil, dar si cu structurile abilitate din Ministerul de Interne pentru a identifica solutiile optime pentru stoparea actelor de violenta in scoli", se arata intr-un comunicat al ministerului.


Foto: briandeutsch.blogspot.com

VIDEO! Dunarea a fost invadata de gunoaie... Someri de la 16 ani: Absolventii institutiilor de invatamant pot cere indemnizatie de somaj...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x