Antena Căutare

Scoala, la raport: batai, alcool si furturi

Potrivit unui raport dat publicitatii Ministerul Educatiei Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), in intervalul martie - mai 2012 au fost inregistrate 4.131 de cazuri de violenta, consum de alcool, discriminare si furturi in scolile din Romania. Ministerul a anuntat ca va demara un "Plan National de Actiune" pe termen mediu si lung, in vederea prevenirii si combaterii acestor fenomene.

Situatia totala a incidentelor petrecute in scoli pe tot parcursul anului scolar 2011- 2012 va fi gata la sfarsitul lunii iunie.

"Pana atunci, ministrul Liviu Marian Pop va avea consultari cu reprezentanti ai societatii civile, ai comitetelor si asociatiilor de parinti, ONG-urilor de profil, dar si cu structurile abilitate din Ministerul de Interne pentru a identifica solutiile optime pentru stoparea actelor de violenta in scoli", se arata intr-un comunicat al ministerului.


Foto: briandeutsch.blogspot.com

VIDEO! Dunarea a fost invadata de gunoaie... Someri de la 16 ani: Absolventii institutiilor de invatamant pot cere indemnizatie de somaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x