Antena Căutare

Școlile din Bucureşti îşi pot chema elevii la şcoală, însă cea mai mică durere de cap i-ar putea lăsa acasă pe copii

În acest moment doar jumătate dintre şcolile din Bucureşti îşi pot chema copiii la şcoală, cu respectarea normelor din scenariul verde, publicat seara trecută de Ministerul Sănătaţii! Iată şi cifrele: În Capitală am avea un deficit de 2802 săli, în condiţiile în care, aşa cum spuneaţi, distanţa dintre bănci de la 2 metri, la 1 metru.

După zile în şir în care autorităţile au formulat scenarii legate de revenirea elevilor în bănci, aseară Ministrul Sănătăţii a făcut publice norme clare care trebuie aplicate în contextul pandemiei în unităţile de învăţământ, notează Observator.

Şi această variantă stârneşte discuţii. Şi vă dăm un exemplu. Părinţii nu îşi pot trimite copilul la şcoală fără să completeze mai întâi o declaraţie potrivit căreia cel mic nu a tuşit sau nu a avut febră în ultimele două săptămâni.

Şi atenţie, dacă părintele minte în această declaraţie, se poate alege cu dosar penal. Şi nu putem să nu ne întrebăm câţi părinţi vor alege să îşi trimită copilul la şcoală, mai ales că o simplă tuse nu înseamnă neapărat infectarea cu COVID-19.

Documentele pot fi consultate mai jos:

Ministerul Sănătății a publicat normele. Așa va începe școala din 14 septembrie! Masca este obligatorie pentru toată lumea!

Reguli noi! Studenții și elevii ar putea avea camere individuale în camine, iar la cantină vor putea sta fără mască. Care sunt obligațiile din cămine, cantine și mijloacele de transport

Fetiță din Râmnicu Vâlcea, sfâșiată de un câine Akita Inu! Animalul s-a repezit la gâtul copilei. De la ce a pornit totu... FOTO | A apărut o nouă declarație pe propria răspundere, valabilă din toamnă! Cine este obligat să o completeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x