Antena Căutare

Alarmă biologică în nord-estul României! Autoritățile sunt în alertă: „Substanța este foarte periculoasă! Lumea să fie atentă”

Autoritățile din nord estul României sunt în alertă încă de ieri. Un cetățean a fost cel care a sunat imediat după ce a observat ceva ciudat în apropiere de locuința sa.

Autoritățile din nord estul României sunt în alertă încă de ieri. Un cetățean a fost cel care a sunat imediat după ce a observat ceva ciudat în apropiere de locuința sa.

200 de grame de substanţă despre care se crede că este mercur au fost ridicate, miercuri, de poliţişti şi pompieri, din curtea unui localnic din oraşul Piatra Neamţ, judeţul Neamţ.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Georgiana Moşu, a declarat că oamenii legii au fost sesizaţi de un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamţ, că dintr-o ţeavă din curtea sa curge un lichid ce pare a fi mercur.

„Miercuri, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamţ, despre faptul că, în timp ce efectua săpături în curtea locuinţei sale, dintr-o ţeavă a început să curgă un lichid argintiu, ce pare a fi mercur. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava al judeţului Neamţ s-au deplasat la faţa locului, de unde au ridicat aproximativ 200 de grame de substanţă. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de poluare, prin evacuare pe sol, a unor deşeuri ori substanţe periculoase şi traficul de produse sau substanţe toxice", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Decizie fără precedent! Rugăciunea ”Tatăl Nostru” a fost, oficial, modificată! Cum sună noua versiune!... Șoferul care a provocat accidentul în care a murit Gabriela Rîpan, trimis în judecată! Familia studentei vrea despăgubir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x