Scurgere periculoasă de mercur pe o stradă din Caraș Severin! Detaliul incredibil descoperit de polițiști

Autoritățile au intervenit de urgență în cursul serii de marți, la Moldova Nouă (judeţul Caraş Severin), acolo unde pe o stradă, chiar lângă un bloc, oamenii au descoperit o scurgere periculoasă de mercur!

Scurgere periculoasă de mercur, pe o stradă din Caraș Severin

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

O echipă formată din pompieri, poliţişti şi un echipaj CBRN au intervenit, marţi seară, la Moldova Nouă, în judeţul Caraş-Severin, unde pe o stradă, lângă un bloc de locuinţe, a fost identificată o scurgere de mercur!

Zona a fost izolată şi s-a stabilit că substanţa ar proveni de la uscătoria blocului, dar rămâne de aflat cum a ajuns acolo.

citește și: Mare atenție! Peștele pe care românii îl consumă des conține mercur și plumb. Ce tipuri să evitați

La numărul de urgenţe 112 a fost anunţată, marţi seara, la Moldova Nouă, în judeţul Caraş-Severin, o scurgere de mercur, o substanţă extrem de periculoasă.

Scurgere periculoasă de mercur pe o stradă din Caraș Severin! Detaliul incredibil descoperit de polițiști

Scurgere periculoasă de mercur, pe o stradă din Caraș Severin

sursa foto: antena3.ro

Pompierii au intervenit imediat pentru a preveni o tragedie

Imediat a fost alertată Garda de Mediu şi Direcţia de Sănătate Publică. La faţa locului a sosit şi echipajul de protecţie biologică, chimică şi radiaţii nucleare (CBRN) din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa care face cercetări cu privire la substanţa găsită.

De asemenea, la faţa locului se află şi un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere şi un echipaj IPJ.

Potrivit ISU Caraş-Severin, mercurul provine de la o uscătorie a unui bloc, aflată la etajul superior, şi s-a scurs până la parterul imobilului. Împrejurările în care substanţa respectivă (mercurul) a ajuns în acel loc urmează a fi cercetate de Poliţie

Sursa: opiniatimisoarei.ro, news.ro

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri