Antena Căutare

Se aglomereaza vamile: Romanii care muncesc in strainatate se intorc acasa

Romanii care muncesc peste hotare au inceput sa se intoarca in tara, caci nicaieri Craciunul nu e ca in sanul familiei. Si nu vin cu mana goala, ci incacati cu daruri de toate felurile. Chiar daca, spun ei, viata este la fel de grea si printre straini. Poate chiar mai grea.

In vama Turnu, cateva autocare se inghesuie sa intre in tara. Langa ele, capsunarii tropaie nerabdatori. N-au mai fost pe acasa de luni de zile. Nu le-a fost usor, insa, nici in Italia.

Fie criza cat de rea, dar bani de cadouri tot s-au gasit. Iar o femeie aduce cu ea un cadou special - o fetita, nascuta in Italia.

Este doar primul val de romani care se intoarce acasa. Cu cat mai multi, cu atat mai bine, zic reprezentantii firmelor de transport international.

Politistii de frontiera aradeni se asteapta la un trafic intens prin vama, chiar si in ziua de Craciun. Iar aglomeratia se va repeta, odata cu intoarcerea romanilor la munca, in strainatate.

Trenurile plecate din Moldova au avut intarzieri de pana la 200 de minute... Din ianuarie 2013, fumatul va fi interzis in mai multe spatii publice ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x